Eredivisie Beach in Zutphen 19-20 juni

In verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk om tickets te kopen voor de Eredivisie Beach in Zutphen. We hebben het weekend opgedeeld in vier sessies, zaterdagochtend zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Per sessie zijn maximaal 50 tickets beschikbaar, wees er dus snel bij!

Tickets kosten €5,- per sessie en zijn inclusief 1 consumptie. Voor meer informatie en bestellen van tickets ga naar de website van Eredivisie Beach

Winter Beach Volleybal!

Binnenkort gaan de beachvolleybaltrainingen beginnen op het Beach Center. Met trainers en je eigen leeftijdsgenoten.

En wat doe je dan als het Beach Center open is, het sneeuwt en de nieuwe LED-lichtmast een bak licht uitbraakt?
DAN GA JE BEACHEN IN DE SNEEUW!
En Marleen ten Have en Gerwin ten Have, lekker aan de voetjes? Die sneeuw?

Beachseizoen 2020

Dat was een heel ander seizoen dan de afgelopen jaren! We hadden een hoop ideeën en er zou veel georganiseerd gaan worden.
Uiteraard het Eredivisie Beachvolleybal en diverse andere beachvolleybal toernooien. Maar er waren ook een aantal enthousiaste korfballers die aan de slag wilden gaan met een waanzinnig beachkorfbaltoernooi voor junioren en jonge senioren.
Niet dus…..

Het werd een minimalistisch, raar, apart seizoen. Gelukkig mochten de volleyballers op de Beach gaan trainen, in de zaal mocht niet meer. Veel WSV-vrijwilligers waren aanwezig om e.e.a. tijdens de trainingen te begeleiden, dat was super!
Leerlingen van diverse scholen kwamen ook langzaam maar zeker terug en er werd ook weer gekorfbald op de Beach. Lees verder “Beachseizoen 2020”

Top Beachvolleybal op de Groenmarkt Zutphen 2020!

Jawel, jawel! Niet 2 maar 3 dagen Top Beachvolleybal op de Groenmarkt van 30 mei tot en met 1 juni! Het gaat weer een fantastisch pinksterweekeind worden.

Naast dit toernooi zullen nog veel evenementen plaatsvinden. Meer informatie volgt!

Het beachseizoen is ten einde

We gaan het Beach Center weer winterklaar maken. Dat gaat best snel als we met een flinke groep zijn. We willen daarom alle Innovatiemakelaars.nl WSV Volleybal Warnsveld en KVZ leden oproepen om een handje te helpen, t’is tenslotte ons gezamenlijke Beach Center.

Help je mee? Zaterdag 19 oktober om 9.00 uur. We denken rond 12.00 uur klaar te zijn.
We horen graag of je komt helpen. Dat mag door een berichtje hier achter te laten of een appje naar 06-46396291.

Tot zaterdag 19 oktober!

Jonge en bijzonder talentvolle meiden te bewonderen in Zutphen tijdens het DELA Eredivisie Beach Zutphen

Deze jonge en bijzonder talentvolle meiden zijn aankomend weekend ook te bewonderen in Zutphen tijdens het DELA Eredivisie Beach Zutphen. Sterker, zij verdedigen hun titel!

Kom kijken, kom genieten! En wie weet, worden jullie zo enthousiast van Emi en Raïsa dat jullie hen financieel willen ondersteunen voor hun trip naar Thailand en Zweden waar zij meedoen met het WK U21 en het EK U20.

Beachteam Van Driel-Schoon

Europese kampioenen Keizer – Meppelink aanwezig op DELA Eredivisie Beach Zutphen!

Europese kampioenen Keizer – Meppelink, Sanne Keizer en Madelein Meppelink van Beachvolleybal Team Nederland, zijn aankomende zondag 9 juni aanwezig op het DELA Eredivisie Beach Zutphen!

Dat zijn hele grote meiden in het beachvolleybal, hele hele grote!

Of ze het makkelijk krijgen in het toernooi? Absoluut niet! Er zijn heel wat teams die dit toernooi winnend willen afsluiten, dus er staat de toeschouwers spektakel te wachten.

Lees verder “Europese kampioenen Keizer – Meppelink aanwezig op DELA Eredivisie Beach Zutphen!”

Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend_

Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend

Ook dit jaar organiseert Beach Center Zutphen-Warnsveld in het Pinksterweekend weer een groots Beach Event in Zutphen. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt er weer een prachtig programma vol beach activiteiten georganiseerd op de Groenmarkt en op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld. Niet alleen als publiek is iedereen welkom. Op zaterdag zijn er  bij het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, allerlei leuke en spectaculaire activiteiten voor de jeugd. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom. Lees verder “Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend”

1e divisie dames beachvolleybal

We naderen bijna het pinksterweekend en dus het Pinkster Beach Event 2019 op de Groenmarkt en op ons Beach Center.

In de aanloop daar naar toe vinden er al allerlei Beachvolleybaltoernooien plaats op het Beach Center. Aankomende zondag, 19 mei komen de Beachvolleybalsters uit de 1e divisie naar Zutphen!
Beachvolleybal op hoog niveau, hartstikke leuk om naar te kijken!

Je bent van harte welkom op heb Beach Center. Deze ligt op sportaccommodatie Zuidveen naast de velden van KVZ!

Start is om 9.00 uur en de wedstrijden eindigen om 17.00 uur. Verwachte temperaturen aankomende zondag, 23 graden!!