WSV and KVZ share the Beach. Join us!

Dankzij initiatieven van enthousiaste leden van deze beide sportverenigingen is het Beach Center voor Zutphen en Warnsveld straks een feit. De planning is dat het Beach Center in juni 2016 gereed is.

We gaan 3 velden (met een A-status) realiseren, die ruimte bieden aan Beach volleybal, Beach korfbal en andere Beach activiteiten op zowel breedte- als topsportniveau. Het Beach Center is ook te gebruiken door bedrijven voor bedrijfsuitjes, door organisaties die een bootcamp willen organiseren, of door scholen voor sportdagen of opleidingsdoeleinden. Kortom, een multifunctioneel Beach Center.

Naast de Provincie Gelderland, de Gemeente Zutphen en NEVEBO dragen ook de leden van beide verenigingen bij aan dit initiatief door veel tijd en energie te stoppen in dit prachtige project. Voorts zijn er diverse aanvragen gedaan bij plaatselijke en landelijke fondsen. Uiteraard is het ook mogelijk om als bedrijf of particulier dit unieke project te sponsoren. Meer weten? Stuur dan een mail aan info@beachcenterzw.nl  o.v.v. sponsoring.

Jij doet toch ook mee? Koop hier je eigen kuub zand!

Voor de 3 Beach velden is speciaal zand nodig. Dit zand kost € 25,- per kuub. Selecteer hieronder je eigen kuub(s), vul de gegevens in en personaliseer jouw kuub(s) met een boodschap of je bedrijfsnaam!

Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinformatie. Jouw kuub(s) blijft een week gereserveerd staan. Bij betaling binnen die week, ben je de trotse eigenaar van een stukje Beach veld en wordt je boodschap en/of naam zichtbaar in dit virtuele veld.

[book_a_place scheme=”1″]