Beach junior ranking toernooi volleybal

Als je tussen de 12 en 19 jaar bent en je vind beachvolleyballen super leuk? Dan doe je mee met het Junior Beachcircuit (JBC)! Door het hele land worden gezellig toernooien georganiseerd op het strand of bij een beachvolleybalaccommodatie.

Het leukste en gezelligste toernooi wordt natuurlijk op het Beach Center georganiseerd!

Door mee te doen aan de JBC toernooien kan een speler punten verdienen. Aan de hand van deze punten wordt er een individuele ranking opgemaakt waar alle spelers uit heel Nederland op terug te vinden zijn.

De afsluiting van het Junior Beachcircuit zijn de Finals. Bij de Finals komen teams uit het hele land bij elkaar om tegen elkaar te strijden. Vanuit de vier regio’s mogen de beste vier beachteams per categorie door naar de Finals.

Op zondag 3 juli aanstaande zal er een JBC toernooi plaatsvinden op het Beach Center. Momenteel hebben er al een aantal teams zich opgegeven.

Voor meer informatie ga je naar http://www.volleybal.nl/artikelen/junior-beach-circuit

Komen jullie ook 3 juli? #wesharethebeach