2 juli feestelijke opening Beach Center Zutphen Warnsveld

Het kan u niet ontgaan zijn. De afgelopen maanden is er door vele vrijwilligers van WSV en KVZ met man en macht gewerkt aan de realisatie van het Beachcenter Zutphen-Warnsveld. Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat het Beachcenter er nu ook echt ligt!

Omdat dit zonder de steun van velen, zoals u, niet was gelukt willen we de feestelijke opening uiteraard graag samen met u vieren.
Dit zal gaan plaatsvinden op 2 juli a.s.

Het programma is als volgt:
09.30 uur ontvangst
10.00 uur feestelijke opening
10.30 uur start kennismakingstoernooi Beachkorfbal en Beachvolleybal

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld, want nogmaals: zonder uw steun, groot of klein, was het nooit gelukt. Om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u aan te geven of u aanwezig zult zijn en met hoeveel. Wilt u dit uiterlijk 22 juni a.s. laten weten via evenementen@beachcenterzw.nl ?

Graat tot 2 juli a.s.. We hopen op een “sunshiny day”!