Opening Beach Center groot succes!

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het Beach Center. De opkomst was groot! Vele eigenaren van 1 of meerdere kuubs beachzand waren op de opening afgekomen en natuurlijk ook andere belangstellenden. De eigenaren van het zand zag je regelmatig rondom heb Beach Center lopen, zoekend naar hun kuub. Dat was een hele opgave in de 1400 m2 “zandbak”.

De voorzitters van KVZ en WSV gaven, in hun toespraak, beiden aan beretrots te zijn op het Beach Center.

Mevrouw Pennings, wethouder van Sportzaken in de gemeente Zutphen en de heer Markink, gedeputeerde van de Provincie Gelderland hadden beiden een mooi toespraak waarin vooral naar voren kwam dat zij het bijzonder en prachtig vonden dat 2 verenigingen samen dit project hebben bewerkstelligd.

Nadat de wethouder en gedeputeerde het Beach Center logo hadden onthuld, sloot de de dansgroep Mars Bentum met een spetterend optreden in het beachzand, het officiële gedeelte af.

Hierna startte het mixtoernooi waar 105 KVZ-ers en WSV-ers elkaar leerden kennen door in mixteams zowel te volley- als te korfballen.
Dit werd een prachtige happening waarbij veel werd gelachen en geleerd.

Na het mixtoernooi werd de dag afgesloten met een BBQ.

Al met al zijn wij zeer tevreden, hebben wij veel complimenten gekregen en het belangrijkst, veel mensen zien genieten van het Beachen!
Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan dit projekt nogmaals hartelijk dank!!
Wij hopen vele, vele mensen te blijven mogen zien op het Beach Center, iedereen is welkom!!

Met een zonnige groet,

De Beach Crew