Beach Center in vol bedrijf!

Het Beach Center is nu 3 maanden geopend. Al 2 succesvolle toernooien zijn er gespeeld en het openingstoernooi. Ook in de vakantie was het Beach Center gewoon geopend. Daar werd met name door de volleyballers van WSV flink gebruik van gemaakt. Dick, officieel beachvolleybaltrainer, heeft diverse trainingen aan de volleyballers gegeven.

Na de vakantie werd het drukker en drukker en het weer werd beter en beter! Diverse spontaan samengestelde teams en vriendenteams zijn gaan beachkorfballen en – volleyballen. Het enthousiasme spatte er van af. Spat er van af moet er gezegd worden. Er wordt nog steeds gebeached en zo lang het weer het toe laat blijven we dat ook lekker doen!

Er zijn afspraken gemaakt met het Isendoorn College en het Baudartius College. Zij zijn na de zomervakantie gebruik gaan maken van het Beach Center. Daar zijn wij ontzettend blij mee! Hoe meer mensen gebruik maken van het Beach Center hoe beter!! Meer dan 3000 leerlingen maken nu kennis met diverse beachsporten. We horen al positieve berichten en dat is top! Wij gaan ons best doen om nog meer kinderen en jeugd op het Beach Center te krijgen.

#wesharethebeach

a-b-beach beach-helden beachavond-1 beachavond vriendenteam14183751_1196628550393903_106920116777418292_n