Bedankt klasbakken!!

gesloten-tot-2-4-2017

Wat een hoop klasbakken hebben zich vandaag ingezet om het Beach Center winterklaar te maken. T’is klaar, klaar voor de winter. Dank allemaal!

Best wel raar een afgedekt Beach Center. Wij hebben nu al weer zin in het volgend seizoen! Komende maanden gaan wij gebruiken om nog meer sponsoren voor het Beach Center te vinden, toernooien te organiseren en scholen enthousiast maken om te komen beachen. Baudartius College en Isendoorn College hebben na de zomer heel veel gebruik gemaakt van het Beach Center. Wij zien ze volgend jaar graag weer!!
Het nieuwe seizoen zal beter worden dan het afgelopen seizoen!

Het afgelopen seizoen is op 1 juli gestart met de opening van het Beach Center. In dit relatief korte seizoen heeft het Beach Center meer dan 2000 bezoekers gehad! Dat is een prachtig resultaat!
Wij zijn er van overtuigd dat wij volgend seizoen nog veel meer Beachers mogen verwelkomen op het Beach Center! Tot volgend jaar en hou deze pagina vooral in de gaten, zodat je op de hoogte wordt gehouden over het Beach Center!

#wesharethebeach