Hart voor de Achterhoek

Actiesamenwerking tussen Beach Center en KVZ:

Bent jij lid van de Rabobank?

Dan is jouw stem binnenkort geld waard voor ons!
Wij doen mee met Hart voor de Achterhoek en kunnen jouw steun goed gebruiken. Je kunt stemmen op het Beach Center en op KVZ.
Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we binnen halen voor de club! Natuurlijk weten we al wat we met die extra centjes willen doen.

Vorig jaar is op de accommodatie van KVZ het Beach Center Zutphen-Warnsveld gerealiseerd. In het eerste seizoen werd er al volop gebruik van gemaakt door de volleyballers van WSV, de korfballers van KVZ, de kinderen van de Bixo Zutphen en scholieren van onder andere het Baudartius College en het Isendoorn College. Maar op het zand van het Beach Center kan nog zoveel meer. Wat dacht je van Beachtennis Nederland, Beachhandball, Beach soccer of Slackline? Allemaal ontzettend leuk om te doen in het zand! Daarvoor willen wij de materialen aanschaffen. Zo heeft het Beach Center nog meer te bieden!

KVZ heeft al een prachtige accommodatie en de vereniging bruist van activiteit. Hoe leuk zou het zijn als we er ook nog een schuttersveld aan toe kunnen voegen? Het hele seizoen op een kunstgrasveldje met vaste palen van verschillende hoogte lekker schieten. Niet alleen gezellig voor jong en oud, maar ook goed om de schottechniek van jongs af aan goed te trainen en om in beweging te blijven als je een dagje ouder wordt.

Hoe werkt het?
Als jij lid bent van de Rabobank ontvang je rond 1 mei een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Daarmee kun je tussen 9 en 26 mei 5 stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club.

Ons stemadvies?
Geef 2 stemmen aan het Beach Center en geef 2 of 1 stem aan KVZ of WSV Volleybal Warnsveld!