Rabobankactie: Hart voor de Achterhoek, Hart voor het Beach Center!

HART VOOR HET BEACH CENTER, KVZ en WSV!

Beachhandbal is een fantastische beachsport.
Ook deze sport willen wij kunnen aanbieden op het Beach Center!

Korfballers, volleyballers, scholieren, Dutch Beachhandball en alle anders sporters die graag willen beachen willen vast ook het Beachhandbal wel proberen. Door mee te doen met Hart voor de Achterhoek hopen wij voldoende stemmen te krijgen om voor het beachhandballen materialen te kunnen kopen.

Heb je hart voor het Beach Center en ben je lid van de Rabobank? Hou dan de brievenbus in de gaten en stem op het Beach Center en op KVZ.
En natuurlijk hopen wij dat je zo veel mogelijk andere mensen uitnodigt, die lid zijn van de Rabobank, om ook op ons te stemmen.
In de Rabo-actie Hart voor de Achterhoek is elke stem geld waard! En dat kunnen we goed gebruiken om het Beach Center nog bruisender te maken!

Hoe werkt het?
Als jij lid bent van de Rabobank ontvang je rond 1 mei een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Daarmee kun je tussen 9 en 26 mei 5 stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club.
Ons stemadvies?
Geef 2 stemmen aan het Beach Center en geef 2 stemmen aan KVZ. En de laatste stem? Die is wat ons betreft voor de volleyballers van WSV Volleybal Warnsveld!