PROGRAMMA BEACHEVENT 7, 8 en 9 JULI

BEACHPROGAMMA 7,8 EN 9 JULI:

Nog een week, dan start het Beachevent in Zutphen. 3 dagen lang gaat beachzand de boventoon voeren in het oude centrum van Zutphen. Op de Groenmarkt verrijst een Beach Arena compleet met tribune en terrassen.

Naast wedstrijden in de Beach Arena, zullen er ook wedstrijden op het Beach Center Zutphen Warnsveld gespeeld worden. Ook hier met terras en de “natuurlijke” tribune.

Behalve het Eredivisie Beachvolleybal en de Internationale Supercup Beachkorfbal zullen er diverse andere beachsporten worden gepresenteerd. Het volledige programma staat hieronder beschreven.

Wij hopen op beide locaties heel veel publiek te mogen verwelkomen! Welkom!!BEACHPROGAMMA 2017

Vrijdag:

Op vrijdag zal onze wethouder van Sportzaken, mevrouw Pennings het startschot geven in de Beach Arena voor 2,5 dag beachplezier in Zutphen!

Diverse scholen uit het voortgezet onderwijs binden direct na de opening de strijd tegen elkaar aan in de Beach Arena.

Op vrijdag zal het beachtennis ook haar opwachting maken en de vrijdagavond wordt afgesloten met het spectaculaire King of the Court. Volleybal maar dan anders….

Zaterdag:

16 dames- en 16 herenduo’s starten zaterdagochtend om 9.00 hun toernooi. Zowel op het Beach Center als in de Beach Arena smullen van beachvolleybal op het allerhoogste niveau in Nederland!

De plaatselijke volleybaltopper Lauri Luijken uit Warnsveld neemt hieraan deel.

Om 13.00 uur start op het Beach Center de Internationale Supercup Beachkorfbal. De nummers 1 en 2 van België, ASKC en HMKC en de nummers 1 en 2 van Nederland, AKC Blauw Wit en TOP Arnemuiden, spelen dan hun voorronden. De finales worden vanaf 16.30 uur in de Beach Arena gespeeld.

Een gezellig bedrijvenvolleybaltoernooi in de Beach Arena is de afsluiting van de zaterdag.

Zondag:

Op zondag werken de volleyballers en volleybalsters langzaam maar zeker naar het hoogtepunt van het toernooi. Zowel in de Beach Arena als op het Beach Center spelen zij hun wedstrijden.

Vanaf 13.00 uur verplaatst het hele circus zich naar de Beach Arena op de Groenmarkt.

Vanaf 16.00 uur zullen daar de Eredivisie Beach Finales gespeeld worden.

Het weekend wordt afgesloten met een voetvolleybaltoernooi dat zijn weerga niet kent!

4 voetbalclubs uit Zutphen gaan strijden om het allereerste Zutphens Kampioenschap Beach Voetvolley.

AZC, Warnsveldse Boys, Be Quick en FAZ strijden om deze titel.

#WESHARETHEBEACH