19 augustus 2017 1e divisie Beachvolleybal

Nu de vakantie bijna is afgelopen komen we graag weer bij je onder de aandacht. Het eerstvolgende grote geplande evenement zijn de nationale competitie wedstrijden in de 1e divisie Beachvolleybal op 19 augustus a.s..

Gedurende de maanden mei tot en met augustus worden deze nationale competitiewedstrijden (Ere-, 1e, 2e en 3e divisie) gespeeld. Op basis van eerder behaalde rankingpunten worden de deelnemende teams ingedeeld in vier verschillende competities. De hoogstgeplaatste teams komen uit in de eredivisie, waar zestien dames- en herenteams aan deelnemen.

De eerstvolgende zestien teams onder de eredivisie spelen 1e divisie, gevolgd door zestien deelnemers in de 2e divisie. De overige teams nemen deel aan de 3e divisie. De 3e divisie is een divisie waaraan alle beachvolleybalteams mee kunnen doen, het maakt niet uit of de teams rankingpunten hebben.

Wij ontvangen 19 augustus a.s. 8 herenteams en 8 damesteams. Om 9.00 uur beginnen de eerste wedstrijden en rond 17.00 uur worden de finales gespeeld. Inschrijven voor de nationale beachvolleybalcompetitie is mogelijk via: www.beachcompetitie.nl

Publiek is van harte welkom!