Jasper Niewold en Thijs Nijeboer aanwezig op de Groenmarkt, jawel!!

Met groot genoegen kondigen wij aan, Jasper Niewold en Thijs Nijeboer. Daar zijn wij blij mee! Voor Thijs is het de eerste keer dat hij Zutphen aandoet met het DELA Eredivisie Beach Zutphen op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei. Vorig jaar hebben wij hem wel mogen zien met, jawel, Jasper Niewold, bij het 1e Divisie Beachvolleybal Toernooi op ons Beach Center. Resultaat? 1e, BAM!

Dit zijn een paar jongens hoor! Thijs gaat vanaf dit jaar helemaal voor het beachvolleybal en dat gaat hij dus samen met Jasper doen. Jasper was vorig jaar aanwezig in Zutphen bij het Eredivisie Beachvolleybal. Deze enthousiasteling stal de show vorig jaar. Humor, een ongekende drive en talent zorgden ervoor dat veel mensen van hem hebben genoten. Samen met Gijs van Pruissen werd hij derde. Dat vierden zij op de beste manier, een duik in de IJssel!

Gaat hij dit jaar weer een duik in de IJssel nemen met Thijs? Gezien hun ambities gaan ze zeker voor een podiumplek.
Welkom Niewold Jasper en Thijs Nijeboer!

Eredivisie Beachvolleybal Tour
Beachvolleybal Nevobo
Volleybal
VolleybalNL
Volleybalkrant.nl
Leven in Zutphen
Zutphen
Zutphen24
Zutphen Actief
WSV Volleybal Warnsveld
KVZ
Thijs Nijeboer – Beachvolleyball

Wil je de jongens volgen? www.thijsnijeboer.com