Britt en Sarah in Zutphen!

De Eredivisie Beachvolleybal Tour is dit weekeind gestart in Vlissingen Aan Zee. Prachtig weer op zaterdag, zondag wat minder. De wedstrijden waren er niet minder om. Wie ook meededen?

Sarah van Esch en Britt Den Haan! Deze 2 jonge, ambitieuze meiden zijn gelijk fantastisch van start gegaan. 3e plaats in een heel sterk deelnemersveld. Dat is een pracht prestatie!
Wil jij ze ook zien spelen aan de andere kant van Nederland? Dat kan! Sarah en Britt zijn aankomend weekeind in Zutphen. En hebben maar 1 doel, een nog betere prestatie neerzetten dan op het strand van Vlissingen!

Sarah en Britt spelen al enige tijd met elkaar en zijn speelsters van Kadijk Beach University – KBU. Afgelopen seizoen hebben zij een mooie stap gemaakt naar de top 5 van Nederland. Gespeeld op de Grote Markt in Groningen, een mooie 5e plaats in Zutphen en een derde plaats op Ameland waren echte hoogtepunten.

De verwachtingen van Beachvolleybalteam van Esch – den Haan? Podiumplaatsen behalen in de Eredivisie, een buitenlands toernooi spelen en de NK Jeugd titel verdedigen. De eerste podiumplaats is behaald, wij wensen jullie veel succes met het behalen van een tweede podiumplaats in Zutphen. Welkom!

Beachvolleybal Nevobo
Volleybal
VolleybalNL
Volleybalkrant.nl
Leven in Zutphen
Zutphen
Zutphen24
Zutphen Actief
WSV Volleybal Warnsveld
KVZ