Beach Event 2019 op eigen benen

Ook dit jaar organiseert Beach Center Zutphen-Warnsveld in het Pinksterweekend weer een groots Beach Event in Zutphen. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt er weer een prachtig programma vol beach activiteiten georganiseerd op de Groenmarkt en op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld. Dit jaar moet en wil het Beach Event, zonder subsidie van de gemeente, financieel op eigen benen staan. De organisatie nodigt u uit om persoonlijk of met uw bedrijf een bijdrage te leveren en lanceert daarvoor twee speciale acties.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni komen de beste beachvolleyballers en -balsters van Nederland naar Zutphen voor het DELA Eredivisie Beachtoernooi. Daar verwachten we ook dit jaar veel publiek uit Zutphen en wijde omgeving. Op zaterdagmiddag is er bovendien rondom het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, van alles te beleven voor de jeugd. Iedereen is welkom  om te genieten van leuke en spectaculaire activiteiten. Vrijdag 7 juni worden er op de Groenmarkt beachtoernooien gespeeld door het Voortgezet Onderwijs en door G-sporters. Maandag 10 juni wordt het evenement afgesloten met een Beach voetvolley toernooi.

Organisator Jan Nijstad: “We hebben opnieuw de ambitie om er een prachtig evenement van te maken. Dat doen we met de inzet van heel veel vrijwilligers en daar zijn we ongelooflijk trots op. Dit jaar moeten en willen we het zonder subsidie van de gemeente doen, dus dat geeft een extra uitdaging. Veel inwoners en ondernemers zijn enthousiast over het evenement. Dat geeft ons het vertrouwen dat er ook bereidheid is om bij te dragen. Daar nodigen we iedereen dan ook van harte toe uit.”

Kuubzand actie
Draagt u dit gezellige sportevenement een warm hart toe? Dan kunt u het mede mogelijk maken door een kuub virtueel zand te kopen voor de Beach arena op de Groenmarkt. Voor € 10 bent u virtueel eigenaar van een kubieke meter zand. Meerdere kuubs kopen kan natuurlijk ook. Op www.beachcenterzw.nl/beachspektakel kiest u zelf de meters die u wilt kopen en ziet u tegelijk hoe veel mensen u al voor zijn gegaan.

Sponsorpakketten
Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan dit geweldige evenement? Ook dit jaar verwachten we weer veel publiek. Vorig jaar hebben meer dan 10.000 mensen het evenement in Zutphen bezocht en het bereik van DELA Eredivisie Beach op social media is heel groot. Best interessant dus voor sponsoring. Er zijn verschillende sponsorpakketten variërend in prijs en exposure. Ook beeldreclame op een groot Led scherm bij de Beach arena op de Groenmarkt behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@beachcenterzw.nl.