advertising-partner-01

Fantastisch!

Met zo veel steun kunnen wij er weer een mooi en gezellig Beach Evenement van maken met Pinksteren! Er komt veel publiek op af uit Zutphen en wijde omgeving, dus hartstikke interessant om tijdens dit Beach Spektakel reclame te maken voor je bedrijf.

Ook vandaag zetten we weer 3 bedrijven in het zonnetje die er al voor gekozen hebben om Advertising Partner te zijn van het Pinkster Beach Event in Zutphen.

Oexman Installatietechniek houdt zich bezig met installatietechniek op gebied van gas, water, verwarming, sanitair, luchtbehandeling, legionella preventie, dak- en zinkwerk. Oexman installeert in zowel nieuwbouw als renovatie, voor bedrijf en particulier.

Bij XLLease least u betrouwbaar en flexibel. Wilt u zakelijk of privé leasen? XL Lease geeft eerlijk advies en biedt een uitgebreid leasepakket aan met legio aan mogelijkheden. Zo kiest u de leasevorm die echt bij uw situatie past.

Onderhoudsbedrijf Woudenberg is gevestigd in Doesburg. U kunt er terecht voor klussen in en om het huis, zoals loodgieters- en zinkwerk.

Ook interesse om sponsor te worden van het Beach Event Zutphen? Kijk hier voor de sponsorpakketten of neem contact op met info@beachcenterzw.nl