taxi-en-speelgoed

Ook veel handjes nodig voor het Beach Spektakel!

Het gaat goed met de verkoop van beachzand en sponsorpakketten voor het Pinkster Beach Event in Zutphen. Dat is mooi want financiële steun is meer dan welkom om ook dit jaar weer een groot succes te maken van het Beach Spektakel.

Minstens zo belangrijk zijn de meer dan 100 vrijwilligers die tijdens het Pinkster weekend in de weer zijn. Genoeg te doen op de Groenmarkt, bij het Beach Center en op de accommodatie van KVZ. Er staan al veel WSV-ers en KVZ-ers in de startblokken om het Beach Event ook dit jaar weer soepel te laten verlopen. Toch zijn er nog extra handjes welkom om alle klusjes te klaren. Denk aan het chauffeuren van de beachers tussen de Groenmarkt en het Beach Center; het aanharken van de beachvelden; het schoonmaken van de kleedkamers; het smeren van broodjes; het begeleiden van de activiteiten voor de kids; en nog veel meer. Heb jij zin en tijd om te helpen? Laat het ons weten via info@beachcenterzw.nl. Een paar uurtjes is al mooi!

Niet alleen leden van Innovatiemakelaars.nl WSV Volleybal Warnsvelden KVZ zijn welkom als vrijwilliger, maar iedereen die er zin in heeft!