Steeds meer steun voor Beach Spektakel!

Bijdragen aan het Pinkster Beach Event kan op veel manieren. Voor ieder wat wils! Alle steun is welkom om er ook in 2019 weer een groot succes van te maken met veel publiek, sportpleizer en gezelligheid.
Trots zijn we op de twee bedrijven die er al voor hebben gekozen om Stadium Partner te zijn. We zetten ze graag even in het zonnetje.

Bij Cinemajestic in Zutphen kan elke bezoeker genieten van een ware filmbelevenis. Met alle nieuwste technieken aan boord, komt film wel heel dichtbij. Bezoekers kunnen films in 3D meemaken met nu ook nog eens 360 graden geluiid. U kunt er een compleet avondje uit van maken. Het theater heeft vier zalen waar de nieuwste films worden gedraaid en met één druk op de knop kunt u drankjes en snacks bestellen tijdens de film. Na de film kunt u verder genieten in het Grand Café.

Coolmark BV is één van Nederlands meest toonaangevende groothandels op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersytemen. Als koude- en airconditioning installateur kunt u er terecht voor al uw benodigde materialen en systemen. Door het uitgebreide pakket van zo’n 18.000 artikelen is het mogelijk om alles in één keer te bestellen.

Ook interesse? Kijk hier voor de mogelijkheden en neem contact op met info@beachcenterzw.nl

https://www.beachcenterzw.nl/media/eredivisie/2019/eredivisie-sponsorpaketten-lokaal.pdf