Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend_

Vier dagen lang Beach Spektakel in Pinksterweekend

Ook dit jaar organiseert Beach Center Zutphen-Warnsveld in het Pinksterweekend weer een groots Beach Event in Zutphen. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt er weer een prachtig programma vol beach activiteiten georganiseerd op de Groenmarkt en op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld. Niet alleen als publiek is iedereen welkom. Op zaterdag zijn er  bij het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, allerlei leuke en spectaculaire activiteiten voor de jeugd. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom.
Vrijdag 7 juni worden er op de Beach Arena op de Groenmarkt toernooien gespeeld door het Voortgezet Onderwijs, het asielzoekerscentrum, door G-sporters  en door bedrijven. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni komen de beste beachvolleyballers en -balsters van Nederland naar Zutphen voor het DELA Eredivisie Beachtoernooi. Daar verwachten we ook dit jaar veel publiek uit Zutphen en wijde omgeving. Maandag 10 juni wordt het evenement afgesloten met een Beach voetvolley toernooi.  De wedstrijden van de DELA Eredevisie worden niet alleen op de Beach Arena op de Groenmarkt gespeeld, maar ook op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld.

Spektakel voor de jeugd op zaterdagmiddag
Op zaterdagmiddag en -avond is er bovendien rondom het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, van alles te beleven voor de jeugd. Iedereen is welkom  om gratis te genieten van leuke en spectaculaire activiteiten. Van 11.00 tot 15.00 uur is er een stormbaan, die al leuk is voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Van 14.00 tot 18.00 uur kan er bubbleball gespeeld worden. Je gaat dan voetballen met je lijf in een grote opblaasbal waar alleen je benen onderuit komen. Van 14.00 tot 20.00 uur is het spektakel compleet met bossaball, volleybal op een luchtkussen met trampolines, en archery attack, op elkaar boogschieten met hindernissen.

Kuubzand actie
Draagt u dit gezellige sportevenement een warm hart toe? Dan kunt u het mede mogelijk maken door een kuub virtueel zand te kopen voor de Beach arena op de Groenmarkt. Voor € 10 bent u virtueel eigenaar van een kubieke meter zand. Meerdere kuubs kopen kan natuurlijk ook. Op www.beachcenterzw.nl/beachspektakel kiest u zelf de meters die u wilt kopen en ziet u tegelijk hoe veel mensen u al voor zijn gegaan.

eredivisie-programma-zutphen-2019