Zutphen on the Beach 2024!

Get ready voor een sportief spektakel in het hart van Zutphen, want Zutphen on the Beach keert terug van 17 tot 26 mei 2024! Markeer deze data in je agenda voor een onvergetelijke week vol beach activiteiten!

📆 Datum: 17 t/m 26 mei 2024

Naast de enthousiaste competitie en zomerse sfeer, bieden we jou de kans om actief deel uit te maken van dit geweldige evenement. Wil je jouw bedrijf of vriendentoernooi toevoegen aan de agenda? We staan open voor samenwerkingen en willen de Zutphense gemeenschap nog meer betrekken bij de festiviteiten.

🤝 Samenwerken met Zutphen on the Beach:
Of je nu een bedrijf bent dat wil bijdragen aan de sponsoring, een lokale ondernemer die zijn producten wil presenteren, of een vriendenclub die een eigen beachteam wil inschrijven – we verwelkomen iedereen! Neem contact met ons op via info@beachcenterzw.nl en ontdek hoe je kunt samenwerken met Zutphen on the Beach.

Blijf op de hoogte, want binnenkort delen we meer details over het programma en deelnemende teams. Dus, laten we samen aftellen naar Zutphen on the Beach. We kunnen niet wachten om samen met jou te genieten van deze zomerse hoogtepunten!